Biojussi jätevesijärjestelmät

Harmaavesisuodatin voidaan asentaa itse tai antaa asiantuntijan tehdä se!

Biojussi jätevesijärjestelmät

Harmaavesisuodatin voidaan asentaa itse tai antaa asiantuntijan tehdä se!

Harmaavesisuodatin on helppo asentaa ja huoltaa sekä hyvän kokoinen ja kevyt kuljettaa rakennuspaikalle. Biojussi-tuotteet sopivat kaikenlaisiin kohteisiin; omakotitalolle, isommalle huvilalle, pienemmälle mökille tai rantasaunalle, pohjavesialueelle, ihan rannan läheisyyteen tai kallioisille paikoille. Ne sopivat myös vaikeakulkuisempiin kohteisiin, kuten saareen tai erämaahan. Harmaavesisuodatin voidaan asentaa sekä maan pinnalle että maan alle.

10 vuoden aikana Biojussi-tuoteperheen tuotteita on asennettu satoja ympäri Suomen. Käyttökokemukset ja etenkin laitteiden huoltokokemukset ovat erittäin mainioita!

N

Tehokas ja tutkitusti toimiva Biojussi harmaavesisuodatin on ratkaisu kaikenkokoiseen harmaiden vesien puhdistustarpeeseen

 

N

Valitse vedenkäyttösi määrään ja tarpeeseesi oikein mitoitettu jätevesijärjestelmä

 

N

Biojussi jätevesijärjestelmät ovat laadukkaita ja kotimaisia Avainlippu-tuotteita

 

N

Helppohuoltoisuutta - Vaihtoehtoina huoltovapautta ja huollon vaivattomuutta

 

N

Tuotteet valmistetaan kestävistä, kevyistä ja kierrätettävistä materiaaleista

 

Jätevesijärjestelmät

Biojussi Kantovesi

300 l/vrk – vähäiselle saunan ja mökin pesuvedelle

Lue lisää!

Biojussi Mökki

600 l/vrk – helppohuoltoisuutta ilman sähköä hana- ja suihkuvedelle

Lue lisää!

Biojussi Huvila

600 l/vrk – sähköttä suuremmille vesimäärille, pesukonevesille

Lue lisää!

Biojussi Sauna

500 l/vrk – hanavedelle vähäiseen käyttöön

Lue lisää!

Biojussi Maxi

750 l/vrk – huoltovapautta vaativaan käyttöön

Lue lisää!

Tuotteet valmistetaan kotimaisista, kevyistä, kestävistä ja kierrätettävistä materiaaleista, jotka sopivat loistavasti käyttötarkoitukseensa. Jätevesijärjestelmien huolto ei ole mökkiläisen tai omakotitaloasujan lempipuuhaa, joten tästä on tehty mahdollisimman helppoa ja huoletonta. Biojussi sakokaivot sisältävät yhden lietepussin ja kalkkisuodattimet yhden hiekkakassin sekä yhden kalkkikassin. Irrotettavat suodatinpussit helpottavat suodattimien huoltoa ja ovat uudelleenkäytettäviä. Biojussi Maxissa jätevesijärjestelmän huoltovaatimukset on viety ihan minimiin. Hiekka- ja kalkkisuodatinmassaa sekä pitkäikäisiä suodatinpusseja voit tilata meiltä tai jälleenmyyjiltämme.

Tutkimme jatkuvasti tuotteiden toimivuutta itse sekä tuotteita tutkivat myös ulkopuoliset ja puolueettomat tutkimustahot. Tutkimusten puhdistustulokset täyttävät harmaavesisuodattimille asetetut vaatimukset.

Biojussi-harmaavesisuodattimien kumppaniksi wc-vesille suositellaan kuivakäymälää tai asennettavaa umpisäiliötä. Esimerkkikuva videon alapuolella.

Jätevesijärjestelmän valinnassa, suunnittelussa, asennuksessa ja käytössä voit kääntyä meidän tai asiantuntevien yhteistyökumppaniemme puoleen!

Jätevesijärjestelmien kunnostukselle on annettu määräaika 31.10.2019 mennessä. Katso alta Ympäristöministeriön tuottama kuvitusvideo, josta selviää havainnollisesti keitä tuo määräaika koskee.

Esimerkkiratkaisu; Biojussi Maxi

Kysy lisää ja autamme sinua valitsemaan parhaimman mahdollisen jätevesiratkaisun!