fbpx

Biojussi Kantovesi

300 l/vrk vähäiselle mökin ja saunan pesuvedelle
Biojussi Kantovesi on harmaavesisuodatin keittiö-, pihakeittiö- ja saunavesille kohteessa, jossa ei ole kiinteää asennusta painevedelle eikä lämminvesivaraajaa sähköllä.
Kompakti ja helppo suodatinratkaisu – kevyt kuljettaa asennuspaikalle, helppo asentaa ja huoltaa
Kaksi suodatinta yhdessä laitteessa – Biojussi Kantovedessä on sekä sakosuodatin että kalkkisuodatin.
Tuotteesta on saatavilla kaksi mallia – Jätevesijärjestelmän mallin valintaan vaikuttaa asennuskohteen maasto sekä eristyksen tarve. Matalampi malli (650mm) kesäkäyttöön. Korkeampi malli (1050mm) eristetään syvemmälle maan sisään ympärivuotisessa käytössä.
Mitoitusvirtaama: 300 l/vrk
Toimintaperiaate:

Biojussi Kantovesi on jatkuvatoiminen harmaavesisuodatin, joka on tarkoitettu kesäkäyttöön saunan ja pihakeittön vähäisten pesuvesien puhdistamiseen. Kyseessä on ns. kaksoissuodatin eli samassa kompaktissa laitteessa on sekä sakosuodatin että kalkkisuodatin. Suurin osa pesuvesien kiintoaineesta ja rasvasta jää lietepussiin ja sakosuodattimeen. Kalkki poistaa bakteerit ja fosforin. Suodatettu ja puhdistettu vesi johdetaan purkupaikkaan. Nailoninen suodatinpussi toimii myös biologisena suodattimena. Biojussi Kantovesi on helppo kuljetaa asennuspaikalle, helppo asentaa sekä myös helppo käyttää ja huoltaa. Biojussi Kantovesi on oiva suodatinratkaisu pienille vesimäärille!

Katso myös Suomen Ympäristökeskuksen puhdistamosivut – Ympäristö.fi

Huolto:

Biojussi harmaavesisuodatin on helppo huoltaa! Laitteen puhdistustavaksi on valittu pussit ja säkit niiden helppokäyttöisyyden takia. Huoltaminen ei ole hankalaa kaapimista, kaivamista ja kurottelua suodattimeen, vaan helppoa puhdistamista. Nosta pussi pois, tyhjennä ja puhdista se. Tämän jälkeen sama puhdistettu monikäyttöinen pussi takaisin suodattimeen. Myös kalkkisuodatinmassa on kätevässä kassissa, jolloin massan vaihtaminen on helppoa. Biojussi Kantovesi tulee huoltaa vähintään kerran vuodessa. Harmaavesisuodattimen huoltoon kuuluu lietepussin tyhjentäminen ja peseminen sekä kertyneen rasvan poisto sakokaivon veden pinnalta.  Kalkki tulee vaihtaa kerran kahdessa vuodessa, riippuen käsitellyn veden määrästä ja likaisuudesta.

Hinta:

Biojussi Kantovesi 650: 580,00€ (sis. alv 24%)

Biojussi Kantovesi 1050: 790,00€ (sis. alv 24%)

  • Korkeus: 650mm tai 1050mm
  • Halkaisija: 560mm
  • Tuloyhde korkeus (pohjasta) 530mm
  • Poistoyhde korkeus (pohjasta) 430mm
  • Kokonaispaino (sis. 5kg kalkki) 22kg
  • Materiaali: Polyeteeni high-density PE-HD ja Polyeteeni PE100
  • EAN: 6415836224287
  • LVI-numero: 8638023

 

 

 

Kysy lisää ja autamme sinua valitsemaan parhaimman mahdollisen jätevesiratkaisun!