Biojussi harmaavesisuodatin

Mökin ja saunan harmaidenvesien sakosuodatinkaivo

Maan päälle tai maan sisään asennettuna sakojussi.gif

Sakosuodatinkaivo toimii mökin ja saunan harmaidenvesien esipuhdistajana kemiallisen tai biologisen puhdistamon yhteydessä.
Biojussi harmaavesisuodatin sopii myös saunan pesuvesien suodattimeksi yksinään. Saunan pesuvesien kiintoaineet ja rasva jäävät sakosuodattimessa olevaan nailonsuodatimeen. Suodatin puhdistetaan tarpeen mukaan.

Lataa tästä Biojussi harmaavesisuodatin esite (pdf).

Biojussi harmaavesisuodatin käyttö-, suunnittelu-, asennus- ja huolto-ohje (pdf)

Här kan ni ladda broschyr på svenska av Biojussi harmaavesisuodatin. (pdf)

Suodattimen tukkeutuessa tapahtuu ylivuoto
pussitelineen yläreunasta. Sakosuodatin toimii
painovoimaisella menetelmällä ja on helppo vaihtaa suodatinpussi tai pestä uutta käyttöä varten. Aluksi on hyvä seurata toimivuutta ja totutella puhdistus välin pituuteen joka riippuu kiintoaineen määrästä.

Sakosuodatin toimii maan päällä ja maan alla. Sakosuodatimeen liitetään biologinen tai kemiallinen suodatin putkiyhteellä kiinni, näin laite toimii itsestään painovoimaisesti.
Biojussi harmaavesisuodatin on sähkötön vaihtoehto.
Muista tyhjentää maanpäälle sijoitettu sakosuodatinkaivo kesän jälkeen vedestä ja kiintoaine kompostiin, näin varmistat sakosuodattimen toimivuuden.

Maan alle rakennettaessa tulee sakosuodattimessa pitää vettä vuoden ympäri. Suodattimen jäätyessä laite sulatetaan lämpimällä vedellä.
Biojussi harmaavesisuodattimen sijoittaminen Termosuojaan helpottaa asentamista ja on mahdollista lämpöeristää ESP eristeellä.

Sakosuodattimen voi myös sijoittaa muuhun erilliseen tilaan. Esimerkiksi saunoissa ja mökeissä on huolehdittava ilmastoinnista esim. katolle johtavalla ilmastointiputkella.

Biojussi harmaavesisuodatin on kevyt ja pienikokoinen sakokaivo. Tuote sopii kaikenlaisiin kohteisiin kuten kallioisiin paikkoihin tai erämaahan jonne on vaikea kuljettaa suuria suodattimia.

Sakosuodatin poistaa harmaasta vedestä kiintoaineet ja rasvat, mutta typpeä ja fosforia vain kiintoaineiden muodossa.Toimituspakkauksessa on mukana 1 kpl suodatinpusseja.

Biojussi harmaavesisuodatin on helppo asentaa. Ongelmatilanteissa ota yhteys myyjään tai valmistajaan.

Tilaa Biojussi harmaavesisuodatin

Tekniset tiedot:

  • Sakosuodatin poistaa kiintoaineet ja rasvan.
  • Tuote on valmistettu polyeteenistä joka on kierrätettävä muovilaatu.
  • Sakosuodatinkaivo: halkaisija 55 cm, korkeus 65 cm
  • Suodatinpussi: Pestävä ja uudelleen käytettävä nailonpussi, halkaisija 33 cm, korkeus 55 cm. Uusia pusseja löytyy jälleenmyyjiltä ja muilta alan toimijoilta. Haurastumisen estämiseksi suodatinpussia ei saa kuivata ja säilyttää auringonvalossa, suosittelemme säilytystä paperipakkauksessaan.
  • Asentessasi Biojussi harmaavesisuodatinta muiden puhdistamoiden yhteyteen varmista myyjältä tarvittavat liittimet ja asennus ohjeet.
  • LVI-numero: 3622400 (M)
  • EAN 6415836224003

Täältä voit ladata ja tulostaa Biojussi harmaavesuisuodattimen tekniset piirustukset.