Lehdistötiedote, julkaistavissa 7.5.2013

Talli-Jussille Maa- ja metsätalousministeriön ennakkohyväksyntäpäätös

Maa- ja metsätalousministeriö on 19.4.2013 myöntänyt ennakkohyväksynnän Talli-Jussi lannanpakkausjärjestelmälle. Hyväksyntä koskee Tallijussi 90 ja 180, hevosenlannan keräämiseen tarkoitettuja säiliöitä. Säiliöiden tilaavuudet ovat 2m3 ja 3,6m3.

MMM:n ennakkohyväksyntäpäätös nro 709/421/2013

Ennakkohyväksytyt tuotteet ovat rahoituskelpoisia (valtion-/EU:n osarahoitustuella) tuettavissa rakennusinvestoinneissa, maa- ja metsätalousministeriön hyväksyttävissä yksikkökustannuksesta antaman asetuksen rajojen mukaan.

Maa- ja metsätalousministeriön ennakkohyväksynnällä tarkoitetaanmaaseuturakentamiseen liittyvien rakennussuunnitelmien, rakennejärjestelmien, rakennusosien, -tarvikkeiden sekä -aineiden vapaaehtoista ennakkotarkastusta ja tyyppihyväksymistä. Maa- ja metsätalousministeriön ennakkohyväksyntä ohjaa rakentajia tarkastettujen ratkaisujen käyttöön ja helpottaa rakennussuunnitelmien elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksissa sekä kunnissa tapahtuvaa tarkastusta.

Talli-Jussi on uudenlainen ja turvallinen järjestelmä lannan pakkaamiseen, kuljettamiseen ja varastointiin tallilla. Suursäkkiä on ongelmaton täyttää ja tyhjentää ympärivuoden. Talli-Jussi sopii kaikenkokoisille talleille.  Se mahtuu pieneen tilaan, helppo maisemoida ja parantaa tallin ympäristöimagoa. Talli-Jussiin varastoitu lanta säilyy tasalaatuisena. Säkitettynä lannan määrä on helpompi arvioida ja siisti kuljettaa loppukäyttäjälle.

Talli-Jussit valmistaa T:mi Jukka Harjula Sastamalassa
Talli-Jussia myy T:mi Jukka Harjula Sastamalassa ja Ab Wassis Oy Inkoossa.

 

Lisätietoja antaa Jukka Harjula, puh. 0500 764 145

jukka.harjula@kopteri.net
www.termosuoja.fi