Toimitus- ja maksuehdot

Yleistä
Tehdessäsi tilauksen puhelimitse tai netin välityksellä, hyväksyt samalla toimitusehdot. Toimitusehdot löytyvät osoitteesta www.biojussi.fi. Toimitusehdot voidaan lähettää myös postin välityksellä asiakkaalle.

Voimassa 1.6.2017 alkaen.

1. Tilaus
Vastaanotettuamme tilauksen, lähetämme tilauksesta vahvistuksen, johon lisätään toimituskulut. Tilausvahvistus toimii laskuna, jolla voitte maksaa tuotteen. Kun suoritus on perillä, toimitus lähtee toimitusehtojen mukaisesti asiakkaalle.
Yritysasiakkaiden tilaukset vastaanotetaan sähköpostitse tukkuhinnaston mukaan. Yritysasiakkaiden tilaukset käsitellään yrityssopimusten mukaan. Yrityssopimuksissa sovitaan maksu- ja toimitusehdoista erikseen.

2. Toimitusaika
Normaali toimitusaika on kesällä noin kaksi viikkoa ja muuna aikana viikko, siitä päivästä laskien, kun tilaus on vahvistettu. Mikäli toimitus viivästyy tai tuote on loppunut, informoimme asiakasta sähköpostitse. Tässä tapauksessa asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa. Palutamme maksun välittömästi asiakkaalle, asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille.

3. Maksuehdot
Käteiskauppa: Lasku/vahvistus lähetetään sähköpostin tai postin välityksellä. Lasku/vahvistus maksetaan heti pankin välityksellä Biojussi / Harxo Oy:n pankkitilille. Kun maksusuoritus on saapunut, tuote lähetetään käyttäjälle.
Laskutuskauppa: Lasku/vahvistus lähetetään sähköpostin tai postin välityksellä. Lasku maksetaan maksuehdolla 14 pv netto toimituksesta.

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle kunnes koko kauppahinta on maksettu, eikä velallisella ole oikeutta luovuttaa omaisuutta edelleen, liittää sitä muuhun omaisuuteen tai muutoin määrätä omaisuudesta omistajan tavoin.

4. Toimitus
Tuotteiden toimitus tapahtuu kuljetusyrityksen tai yrityksen omalla toimituksella. Rahti lisämaksusta (n. 50-150 euroa), Pyydä tarjous! Kohteen sijainti vaikuttaa hintaan.

5. Tuotteiden palautus
Tuotteella on 14 vrk:n palautusoikeus. Palatusoikeus on vain kuljetuskunnossa olevalle pakkaukselle.

6. Reklamaatio
Biojussi / Harxo Oy takaa, että tuotteet ovat moitteettomia toimituksen mukaan.
Mikäli muuta ilmenee, pyydämme ottamaan yhteyttä yritykseen.

7. Vahingoittunut paketti
Mikäli paketti on matkalla vioittunut ja tuotteet vahingoittuneet, pyydämme ottamaan yhteyttä tavaran kuljettajaan, tekemään vahinkoilmoituksen ja ottamaan yhteyttä Biojussi / Harxo Oy:hyn.

Biojussi tuote- ja materiaalitakuu
Takuu koskee vain Biojussi / Harxo Oy:n valmistamia Biojussi-tuotteita. Muut lisätarvikkeet kuuluvat tavaranvalmistajan takuun piiriin. Korvaus: Biojussi tuotteiden materiaali- ta valmistusviat korvataan asiakkaalle kustannuksitta kotiin kuljetettuina.

Biojussi / Harxo Oy muut ehdot
Teknisten laitteiden kytkentäkaavat, dokumentit ja käyttöohjeet ovat erikseen laitteiden mukana.
Jokainen lisälaitetoimittaja vastaa omasta laitteestaan takuuaikojen puitteissa.
Biojussi-tuotteiden valmistaja ja myyjä ei vastaa vääristä asennuksista johtuvista vahingoista, eikä osallistu korjaus-/vaihtokustannuksiin.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Mikäli hinta ja toimitus on tilausvahvistuksella vahvistettu ei muutokset hinnassa koske kyseisestä tilausta, ellei asiasta erikseen ole tilaajan kanssa sovittu.