Yritysesittely

 

Biojussi on kiinteistön- ja ympäristönhoitoon sekä jätevesi- ja kompostorijärjestelmien suunnitteluun, valmistamiseen ja rakentamiseen erikoistunut perheyritys. Yrityksen virallinen nimi on Harxo Oy ja Biojussi-nimellä toimimme ympäristöalalla ja jätevesi- ja kompostorijärjestelmien valmistuksessa sekä myynnissä. Haluamme omalta osaltamme olla tukemassa ekologista sekä vastuullista ajattelua ja tuoda käytännönläheisiä sekä ympäristöystävällisiä tuotteita ihmisten arkea helpottamaan.

Yrityksessä on ympäristöalan yrittäjäkokemusta kolmelta vuosikymmeneltä. Yrityksen perustaja Jukka Harjula on toiminut taimikauppiaana, ympäristön suunnittelu- ja rakennushankkeissa sekä kiinteistöjen ja vesialueiden hoitotehtävissä. Näiden kokemuksien, asiakkaiden tarpeen sekä vision puhtaammasta tulevaisuudesta pohjalta on kehittynyt tuotteet ja menetelmät jätevesien käsittelyyn sekä kompostointiin. Tuotteisamme on selkeänä teemana vesistöjen ja pohjavesien puhtaus sekä ravinteiden tehokas kierrättäminen. Vaikka meillä on jo nyt erinomaisia tuotteita, niin pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme entistä paremmiksi ja kaikenlaisiin olosuhteisiin sopiviksi.

Yrityksen kotipaikka ja toimitilat ovat Sastamalassa Pirkanmaalla, ihan Kokemäenjoen ja Liekoveden rannan tuntumassa. Meille oma ranta ja Kokemäenjoen vesistö ovat erityisen tärkeitä ja haluamme pitää ne puhtaana. Sastamalasta tuotteet lähtevät eri puolille Suomea auttamaan myös muiden vesistöjen ja pohjavesien puhtaanapidossa.

Arvostamme kotimaista työtä ja sen kautta tuotteillemme tulevaa luotettavuutta ja turvallisuutta. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa ja tästä osoituksena jätevesijärjestelmillämme ja kompostoreillamme on Avainlippu-tunnus.